• Tel: 06-28275645
  • Mail: info@salonduinoord.nl
schoonheidssalon duinoord

De salon

Leuk nieuws! Salon Duinoord heeft zich uitgebreid. Sinds november 2020 zijn we een team van 3. Welkom Anne & Kim.

 

Anne is een afgestudeerd Allround-schoonheidsspecialiste & Pedicure. Tevens is ze studerend Huidtherapeut. Zij vindt het belangrijk om de klanten te laten ontspannen en te genieten van haar geweldige handen.

 

Kim is afgestudeerd schoonheidsspecialiste. Het is haar passie om klanten te verwennen en tevens te voorzien van een zo optimaal mogelijk mooi huidbeeld. Ook vind ze het leuk om haar klanten te voorzien van mooie verzorgde handen met gellak.

 

Zodra u bij Salon Duinoord binnenstapt, ervaart u direct een bijzonder gevoel van ontspanning. U komt terecht in een sfeervolle salon die rust en welbehagen uitstraalt. Waar met passie en zorg uw moment van ontspanning gerealiseerd wordt. Salon Duinoord biedt behandelingen aan voor zowel gezicht als lichaam. Zowel vrouwen, mannen en pubers zijn bij ons van harte welkom. Met in totaal ruim 14 jaar ervaring garandeer ik u een professionele behandeling, wat voor ons betekent hoge kwaliteit, biologische en ecologische producten, service, persoonlijke aandacht. Passie voor de huid en oog voor detail staan borg voor de kwaliteit van de behandelingen. Gun uzelf de gelegenheid om deze exclusieve behandelingen te ervaren.

 

Wij verwelkomen u graag in onze sfeervolle salon om kennis te maken met onze heerlijk geurende producten.

 

Met hartelijke groet,

 

Anne, Kim & Silvie
06-18073790 (bij geen gehoor 06-28275645)

VOOR BOEKINGEN KLIK HIER

 

Salon Duinoord
Thomsonlaan 114
2565 JG Den Haag